Allmänt, Foto

One night stand

2015-11-24 10.50.56Han kramas en gång i timmen

Sådärja. Då har farbror doktorn gett mig ett one-night-stand igen.

Inte med honom själv (tack och lov! 😯 ) utan med en blodtrycksmätare, som jag ska bära ett dygn/ över natten. Suck. Jag brukar lyckas klämma ihjäl dem under natten. Tänk dig själv att vakna med ett lik i sängen på morgonen! 😉

Den här gången är det en lite annorlunda modell mot dem jag provat tidigare, så det ska bli spännande att se hur det går. Jag har dessutom fått en ”dagbok” att fylla i vad jag gör under dygnet, för att de ska kunna se vad ev toppar beror på.

Hrm. Jag har redan glömt fylla i vad jag gjort under de första tryckningarna. Jobbat? Suttit stilla vid datorn? Det är väl ungefär vad jag gjort hittills. 🙄

(Så då blir det ingen IKEA-resa för syrran och mig imorgon. Inte bara på grund av detta, utan vi bestämde att skjuta på den shoppingrundan till…. senare.)

[tags]blodtryck, dygnsmätning, one night stand[/tags]