Allmänt

Förstås

Vadvardetjagsa?!?

Jag har förstås klämt ihjäl mitt one-night-stand under natten. Den piper och suckar en aning, men har inte pumpat upp manschetten sedan jag steg upp i morse. Inte nog med att jag får känna mig som en enarmad bandit i ett helt dygn, skiten fungerar ju ändå inte!

Jag har ju SAGT att det inte går! För att inte tala om hur jag snott in mig i slangar och axelrem vid mina försök att få av BH och linne igår, och att ta på dem i morse var verklig cirkus. Nu är jag i alla fall anständigt klädd, även om jag en stund allvarligt funderade på att stoppa BH:n i handväskan och ta på den först när kramkompisen tagits bort…. 🙄

Så snart telefontiden på jobbet är över, ska jag rusa iväg till sjukan och låta dem ta bort apparaten. Dagboken är inte ordentligt ifylld heller, men jag har i grova drag beskrivit vad jag gjort – så länge apparaten fungerade.

[tags]blodtrycksmätning[/tags]