Allmänt, Foto

Fredag

2015-12-11 07.23.38Stämningsfullt

Det är viss julstämning när jag öppnar dörren till mitt kontor på morgnarna. Faktiskt är det rätt mysigt med lampor som ger stämningsljus i vintermörkret, även på jobbet. Jag kanske måste investera i belysning som går att använda även efter jul? 😉

Julklappsracet börjar göra sig påmint. Jag kollade igår med gossarnas farmor vad som kommer därifrån – så vi inte dubbelköper – och vet nu vad jag ska köpa åt lille J och hans mor. Åt lille E och hans far har jag inte kommit på något än, men det löser sig säkert när jag börjar söka julklappar på allvar.

Åt A har jag ingen aning vad jag ska köpa, så det blir väl pengar eller presentkort i år igen. 🙄 Det är svårt med vuxna barn med egna inkomster, de hinner ju själva köpa det de vill ha – precis som jag…

Ikväll ska jag med jobbet på julbord i J, vid det (vintertid) belysta vattenfallet. Det julbordet är berömt – alla suckar av avundsjuka när de hör att det är dit vi ska i år. 😉 Jag antar att det kommer att bli som vanligt: jag äter tills jag inte orkar mer – och då trycker jag i mig en omgång till. 😆 Men det är ju det som är meningen med julbord, frosseriet har inga gränser en sådan kväll.

[tags]julstämning, julklappar, julbord[/tags]