Allmänt

Julstök

Jag stökar till lite här på bloggen inför julen.

Matsedeln plockas bort, då jag beslutat att inte köra dieten under jul- och nyårsveckorna. Jag får ta upp den senare igen, jag orkar inte hålla på med kaloriräkning nu när allt bara går ut på mat-mat-MAT.

Ny design till bloggen har jag också fixat. Eller, ”jag” är kanske inte riktigt rätt ord, eftersom det är en färdig mall jag bara plockat upp och använt. Det var bara fotot i headern (längst upp på sidan) som jag behövde lägga till själv.

I fredags snöade det ytterligare någon decimeter, lite drygt, som jag skottade bort från gården i lördags. Eftersom jag hade hela dagen på mig, så klockade jag mig själv; det tog ca två timmar att skotta upp hela gården, inklusive pauser. Då snackar vi lätt snö och inte mer än 10-15 cm.* Det tar betydligt längre tid om jag måste skotta blöt snö, som är mycket tyngre.

Igår var det någon plusgrad, så jag gjorde flera attacker mot den fasttrampade isen på bron – både med kvast, spade och salt. Tyvärr fick jag inte bort allt, men det kommer visst fler blidor framåt veckan. Vi får väl se.

[tags]bloggen, matsedel, diet, design, header, skotta snö, blida[/tags]

*) Haha! ”Inte mer än” – vadå typisk norrbottning! Somliga skulle jubla av glädje över 10-15 cm snö, själv ser jag det bara som en del av det som komma skall… 🙄