Allmänt, Foto, Katter

Tjuvstart på julen

2015-12-17 17.36.26Jag nämnde ju igår att jag skulle köpa julklapp åt katterna. Här är den: en klätterställning, a k a katt-träd! 🙂

Som tur var köpte jag ett begagnat katträd väldigt billigt av en tjej som ville bli av med det. Mina katter AVSKYR det och springer och gömmer sig när jag försöker lyfta upp dem och krafsa med fingrarna (för att få igång lekimpulsen). Ja, ja. Det var ju billigt. Med lite tur kanske de vänjer sig vid det och provar klösa på det någon gång i framtiden.

Dagen idag började med julfest på jobbet. Trevligt, med avslut i fikarummet där fruktkorgar och godisaskar stod framdukade. Vi provsmakade alla exotiska frukter, innan det var dags gå tillbaka till sysslorna igen.

Vilken tur jag hade! Jag har – för länge sedan – kapat åt mig en dokumenthållare till kontoret. Den kom aldrig till användning, utan har stått här och samlat damm. Idag kom en kollega och undrade var man kunde hitta just en sådan – så hon fick min! God Jul på dig! 😆

[tags]katträd, klätterställning, julfest, dokumenthållare[/tags]