Allmänt

Äsch då!

Igår kom mina jobbarkompisar (här på avdelningen) på att vi skulle gå ut och äta thaimat till lunch idag, allihopa. Jag funderade på att flytta dietdagen till imorgon – men kom på att det inte går. Just imorgon har hela jobbet (alla avdelningar) julfest med fruktkorgar och godis. Jag kan vill inte ta en dietdag DÅ! 😯

Så jag har ätit uppvärmd ugnslax (273 kalorier/portion á 125 g) och kylskåpskall sallad (13 kalorier/100 g) till lunch, och druckit vatten (0 kalorier). 😆 Till middag planerar jag kokt vitkål (23 kalorier/100 g) med salladskrydda. Spännande, eller hur?

Angående att dricka vatten; under dietdagar ska man dricka mycket vatten, både för att dämpa hungerkänslor och för att förhindra uttorkning. Jag har fått springa som en tätting på toa hela förmiddagen, få se hur eftermiddagen utvecklar sig… 🙄

En julklapp är på gång! Åt katterna… Spännande fortsättning i nästa nummer! 😉

[tags]thaimat, lunch, diet, kalorier, vatten, julklapp[/tags]