Allmänt

Gott om tid

Jahaja. Nu börjar det dra ihop sig!

Jag har ännu inte börjat med julstöket, men jag har ju gott om tid. Speciellt med tanke på att den första julgästen dyker upp vid 19-tiden ikväll… Nåja, B passerar bara förbi för att lämna packningen, sedan drar hon vidare (till uppesittarkväll med kompisarna). Jag hinner göra det som är kvar* till imorgon, då julen verkligen börjar.

Just nu är jag i fas med mig själv: alla julklappar är inköpta. En del slogs in redan i affären, andra får jag slå in hemma ikväll. Maten är snudd på klar, bara skinkan att fixa ikväll. Den är dessutom färdigkokt, så jag behöver endast griljera den. Julklappspapper är – mot alla odds – inköpt, flera rullar, så jag ska leka slå-in-julklappar-med-katt-i-huset ikväll. Någon som vill vara med? 😉

Vi har kort dag på jobbet idag. Skönt; jag och A var rörande överens, vi hade inte orkat en enda dag till… Det kan förstås bero på att vi vet att det är kort vecka – vi anpassar arbetslusten efter hur lång veckan är.

[tags]dan före dan, julstök, julfrid[/tags]

*) Städa och diska har prio 1, tvätt (ren eller smutsig) har prio 2. Vi firar inte jul i tvättstugan, i källaren.