Allmänt, Foto, YouTube

En snabbis

2015-12-23 23.13.13Skinkspadet svalnar på bron

Inte för att någon har tid att läsa här just nu, men jag ville ändå göra en snabb uppdatering.

  • Alla julklappar är inslagna.
  • Skinkan är klar, och står och svalnar på bänken i detta nu.
  • Jag har lyckats ladda ner en gammal rocklåt som ringsignal på min mobil, så nu ska jag väl fortsättningsvis höra att det verkligen är a) min b) mobil, som ringer… (Alla på jobbet har Samsung, så viss förvirring uppstår när en mobil ringer. Våra kontorstelefoner låter också ungefär som mobiler.)
  • Så fort jag är färdig vid datorn ska jag sätta igång att dammsuga. Men jag kanske först måste kolla om mellandagsrean har satt igång på någon sida jag brukar shoppa ifrån? Kolla nyheter? Lära mig programmera? Klia katt? (Det ligger en gammal, fluffig katt mellan tangentbord och datorskärm just nu.) Slå igång TV:n? Baka något? Vika tvä…Nej, det tänker jag inte göra!

Ha en riktigt, riktigt God Jul, allihopa, så ses vi snart igen!

[tags]julklappar, julskinka, Derek and the Dominos, Eric Clapton, Layla, Samsung, dammsuga, slingra sig[/tags]