Allmänt

Kanske

Jag har inte bestämt mig ännu. OM jag hinner klart de arbetsuppgifter jag planerat idag, så tror jag att jag tar semester på tors-fre. Det beror på. Jag har förstås en massa annat jag också behöver göra, men just dagens uppgifter är mest akuta. Med dem avklarade kan jag unna mig lite ledigt.

Väderprofeterna har lovat kallt väder men än så länge var det bara -20 grader. Det kan förstås ändras snabbt, det kan vara -30 när jag ska hem även om jag slutar tidigt idag…

Det blev en snabb handlingssväng igår, så snabb att jag behöver handla idag igen, eftersom jag glömde en massa saker. 🙄 Matsedeln sprack så det sjöng om det, men eftersom jag inte kör 5:2 denna vecka (heller) så spelar det ingen roll. Nästa vecka tar jag nya friska tag – och jag ser faktiskt fram emot det! 🙂

[tags]semester, kyla, handla, diet[/tags]

2 kommentarer på “Kanske”

  1. Om du har jobbat idag och igår tycker jag absolut du ska ta ledigt. Själv börjar jag jobba på torsdag och ser inte fram emot det ett dugg. Men så har jag också varit sjuk större delen av min ledighet.

    1. Hoppas du känner dig piggare nu, när du är tillbaka på jobbet! Det är ju bara en tvådagarsvecka (om man – som jag – jobbar må-fre).
      Ni har ju gjort jättemycket i huset, som jag missat då jag ”tappat bort” dig!

Kommentarer är stängda.