Allmänt, Foto

Plogvallar

2016-01-03 14.26.37Det är rent ynkligt hur små plogvallarna fortfarande är!

De där tar inte fast någon sladdande bil, om man har (för) bråttom i någon kurva, utan nog åker man rätt igenom. Förhoppningsvis kommer det mer av den vita skiten varan så det blir lite ”buffert” längs vägarna.

Nej, jag har inte provat plogkarmarna (än…) men så kör jag som en snigel också. 😆 Under de lediga dagarna runt nyår har jag hunnit hem till Byn två vändor, och har haft gott om tid att fundera på livets små oväsentligheter under restiden.

På bilden ser ni tydligt att jag har på hellyset, och JA jag behöver nya extralysen (sponsring mottages tacksamt). Inte nog med det, jag upptäckte i morse att jag även behöver en ny halvljuslampa till höger framlyse. Jippi, de som är så billiga och – framför allt – roliga att byta!*

[tags]plogvallar, snö, vinter, kallt, extralysen, halvljus, byta lampa[/tags]

*) Där var jag ironisk, ifall ni inte förstod det. Det blir till att plocka fram instruktionsboken och frysa fingrarna av mig i garaget, trots att värmen är på. Vilken dag som helst. (De har lovat -30 grader typ hela den närmaste veckan.)