Allmänt, Foto

Pulkbacken

2015-12-30 13.16.012015-12-31 07.55.47Jag har försökt fota pulkbacken från olika vinklar och i olika belysning för att ni ska se den skräckinjagande höjden! 😆 Den har nog ungefär en meter fallhöjd, med hjälp av naturliga svackor på min gård. Annars är det ca 80 cm hopskottad snö.

Det var ett hårt jobb för A och J att få ihop den lilla knölen, men det är inte lätt när jag inte har en traktor som skottar gården åt mig. Då får man snabbt ihop flera meter höga drivor (förutsatt att det kommit mycket snö), men den här var precis lagom hög för lille J. Han åkte aldrig över de (betydligt lägre) snövallar som skyddade honom från träden på andra sidan gården.

Nog om pulkbacken, jag sparade det här mest för min egen skull. Nästa vinter kan jag gå tillbaka och minnas hur nöjd han var med så lite. 😉

[tags]åka pulka, pulkbacke[/tags]