Allmänt

Lite mystiskt

Jag blev intervjuad igår, men jag förstår inte riktigt syftet med intervjun. Det var en förening/ intresseorganisation, som har viss anknytning till en del av mina arbetsuppgifter, som hade bokat in mig för detta. Utan att gå in på detaljer, så ställdes frågor som inte hörde till rätt ämne, angående vad jag trodde intervjun skulle handla om. Hmm. 😕

Idag hetsäter jag Skittles 😉 och har tagit med mig lunchburk, då det är ganska kallt. Termometern visade -23 i morse, så jag bestämde mig för att ta med lunchen, då jag ändå hade en färdig burk. Katterna klarar sig utan att jag kommer hem på lunchen; de har både mat, vatten och kattlåda.

A kom förbi och åt middag hos mig, och passade på att hämta hem sin BlueRay-spelare, som hamnat hos mig under julen. Juniorerna körde ju Star Wars-maraton på kvällarna, för att uppdatera sig innan de skulle se den senaste filmen. De kvällarna gick jag upp till sovrummet och slog igång någon av mina sovagottkanaler. 😉

[tags]intervju, Skittles, Star Wars[/tags]

4 kommentarer på “Lite mystiskt”

  1. Jag är på den nivån att jag kan skilja på Star Wars och Star Trek, vet ungefär vilka figurer som hör hemma i vilken värld, men jag är helt och hållet ointresserad. Juniorerna får hålla koll på sånt.

 1. Jamen, alltså …. Nu blev man ju mycket intresserad av
  1) Vad du har för jobb.
  2) Vad intervjun skulle ha gått ut på, enligt dig.
  3) Vad intervjun innebar.

  Redovisning, tack!

  🙂

  1. Jag berättar ju så mycket annat, så liiiite hemlisar kan jag väl få ha? 😉

Kommentarer är stängda.