Allmänt

Matprat

För att undvika ännu en kallstart av bilen tog jag med mig en snabb variant av lunchlåda* i morse. Jag har ju dietdag, minsann!** Det märks tydligt på innehållet i nämnda låda: tre hekto djfr gröns. Idag igen. Men det är faktiskt variation på maten, det här är en annan grönsaksblandning än förra gången!

[tags]lunch, diet, djfr gröns[/tags]

*) Det rosa locket skymtar vid handväskan på bilden i förra inlägget, eftersom jag tog bilden av startkablarna först idag. Igår hade jag inte tid att fota.

**) Eftersom jag är dagvill, trodde jag igår att det skulle vara onsdag idag (igen?!? 🙄 ) så jag har bjudit in A på kycklinggryta ikväll (det blev te & smörgås till middag igår). Det går nog bra, även om jag får kämpa lite med ingredienserna portionsstorleken för att hålla dagsintaget på max 500 kalorier.