Allmänt

Egentid

Jag vet inte vem som myntat begreppet ”egentid” men jag har i alla fall gott om den varan. 😉

Planerna för helgens egentid är att dejta min tvättmask, vika tvätt (tro det eller ej!), samt röja upp i tvättstugan. En rulle sopsäckar är redan på plats, så nu ryker mycket jag burit ner för att tvätta ”när jag har tid”. Gamla jackor, gardiner, dukar, mattor, bra-att-ha-om-jag-ska-måla-tröjor, etc.

Jag har siktat på att vara sist i grannskapet med att plocka bort julbelysningen, men jag får nog ge upp under helgen. Det blir lite tomt i fönstren utan alla stakarna, men jag har gott om små lampor att sätta fram istället. Om jag ids. 😉

Ikväll börjar en ny omgång av Shetland! Missa inte den serien, som bygger på Ann Cleeves böcker! Jag har – förstås – satt boxen på inspelning, eftersom  jag inte är säker på att jag är vaken precis då. 🙄

[tags]egentid, tvätt, julbelysning, Shetland, Ann Cleeves[/tags]

2 kommentarer på “Egentid”

  1. Ju mer ”egen” man är, destomer egentid behöver man?
    Såg sista kvarten av Shetland på paddan igår.
    Måste ha varit något fel med sändningen I fredags, för jag missade slutet…

Kommentarer är stängda.