Allmänt, Foto

Ett erkännande

2015-12-29 16.58.12Kokta ägg funkar till alla dieter

Jag måste erkänna att jag inte skötte mig med fastandet förra veckan. Jo, måndag gick bra, men torsdag – då jag jobbade hemifrån – gick sämre… Det syntes omedelbart på vågen, kan jag tala om. 🙄

Ja, jag väger mig inte varje dag, utan en gång i veckan – oftast på söndagar. Den här veckan hade jag gått upp (ett par hekto) istället för ner, så det är bara att styra upp det hela igen. Inget jag hänger läpp över, då jag – som jag tidigare nämnt (det har jag väl?) – kan variera upp till 3 kg i vikt från vecka till vecka.

Matsedel (och handelslista) för den här veckan är ordnad, och jag har till och med försökt komma ihåg vad jag har i kylen sedan tidigare. Ibland köper jag hem bra-att-ha-varor, alternativt det-kanske-jag-äter-under-helgen-varor, så jag behöver göra av med en del sådant nu innan det blir för gammalt.

Dagens väder, för den som är intresserad, är grått och mulet, periodvis lätt snöfall (typ florsocker på semla), och bara -9 grader! Det är nästan så jag får vårkänslor! 😉

På tal om semlor, så har jag nästan ätit årets första semla – men nära skjuter ingen hare. E skulle köpa semlor till fika åt oss i lördags, men tyvärr var de slut, så det blev annat fika istället. Det var (förstås) också gott, men det var inte semlor… Nåja, bättre lycka nästa gång!

[tags]fastefusk, vikt, matsedel, handla, varmare, semlor[/tags]