Allmänt, Foto

Sist av alla?

Jag planerar att vara den sista i grannskapet som tar bort julbelysningen, men nu börjar jag vara less. Slingan som lyser ute på altanen är helt OK, men inomhus börjar det verkligen vara dags att ta undan ljusstakar och stjärnor. Framför allt ljusstaken med fyra stearinljus, som jag har på köksbordet. Om inte annat, så står den i vägen när jag ska duka/torka bordet. Få se om jag tar mig själv i kragen ikväll? 😉

En avlägset bekant har fått smått, alldeles för tidigt. Jag pratade med pappan idag, och tröstade med att redan på min tid gick det bra med för tidigt födda barn – jag är själv en sådan, och jag var både snabbare och lättare än deras baby. Det blev folk av mig ändå. 😉

150526-babybildSå här söt var jag en gång i tiden

[tags]julbelysning, ljusstakar, prematura barn[/tags]