Allmänt, Foto

Jitterbuggare

2016-01-26 08.12.59Vilka gulliga jobbarkompisar jag har!

Å hade bakat (en variant av) jitterbuggare för någon dag sedan, och lade en bild på FB. Jag tyckte de behövde provsmakas av en expert (läs: jag) – och då tog hon med ett par stycken åt mig idag! Så snällt!

Idag snöar det, men ”värmen” håller i sig. Det är bara några få minusgrader. I förebyggande syfte tänkte jag locka A med middag, innehållande snöskottning, men han förekom mig. Skickade ett SMS och frågade om jag köpt ny snösläde än* eftersom han tänkte komma och skotta gården ikväll. Se där! 🙂

Efter att ha funderat på vad jag hade hemma, som ännu inte var tillagat, handlade jag efter jobbet igår, kom hem och packade in maten. Upptäckte fler olagade maträtter jag hade hemma 🙄 men då har jag matförslag till helgen också. Annars gör jag ju bara matsedel mån-fre.

Då och då dyker det upp något nytt recept jag känner att jag vill prova, så nu har jag ett recept att använda nästa gång laxen är billig.** Lax med romsås i all ära, men det är kul att variera sig lite grann. 😉

[tags]jitterbuggare, snösläde, matsedel, laxrecept[/tags]

*) Jag önskade mig en ny i julklapp, men snöslädarna var slutsålda där juniorerna tänkt köpa. -Det gör inget, jag kan köpa en själv, sade jag – och det är den A nu väntar på.

**) Jag länkar här så jag hittar receptet igen när jag behöver det. Ni får gärna prova, ni också!

2 kommentarer på “Jitterbuggare”

  1. Bra att du sparat receptet här -då kan jag återvända hit och hitta igen det! Å förhoppningsvis berättar du om det är mödan värt att laga, fast det verkar ju riktigt gott!

    1. Ja, jag tyckte också att det måste vara både gott, snabbt och enkelt! Jag återkommer säkert med rapport när jag provat det. Måste bara vänta in extrapris på lax först. 😉

Kommentarer är stängda.