Allmänt, Foto, Katter

Glömde ju

2016-03-17 07.32.38Jag har druckit för lite kaffe idag. Jag glömde ju berätta hur det gick till igår, när jag skulle med madamen till veterinären.

När jag precis kommit hem (en dryg timme innan veterinärbesöket) och släppt ut katterna i solskenet, kom A förbi. Han jobbar bara halvtid just nu och är ledig på eftermiddagarna, så han skulle skotta av snön från altantaket åt mig. När det började dunsa snö i backen, försvann katterna åt varsitt håll. Froppisen sprang in i huset och upp till mitt sovrum, madamen försvann utomhus men vi såg inte åt vilket håll…

Klockan tickade iväg och jag försökte ropa, vissla och locka på henne på olika sätt. Ingen katt i sikte, annat än froppisen. Till slut, fem minuter innan jag skulle till veterinären, dök madamen upp! *djup suck av lättnad* A fick stoppa henne i transportburen *he he* och jag stuvade in henne i bilen, med bur och allt.

[tags]veterinär, katter, altantak[/tags]