Allmänt, Foto, Katter

Olyckligt

2016-03-16 21.39.04Det gick inte så bra att arbeta på (min) egen hand när jag skulle laga middag… Så djupt och stort har jag aldrig skurit mig förut, men det gick att laga med plåster. Plåster som jag fick byta flera gånger under kvällen för att det blödde igenom – men idag har det slutat blöda! 🙂

Madamen är nu rakad och blodprov har tagits. På fredag får jag veta vad blodprovet säger, om det har något att säga. Froppisen väser som en boaorm så fort hon ser madamen och de har säkert slagits under natten – froppisen var öm på ett ställe när jag kliade henne i morse. Ja, ja. Det går väl över snart. Om ett par månader eller så. 🙄

Bara för att jag var lämnade mobilen hemma medan jag var till veterinären igår, så var jag förstås eftersökt. Dels av E, som sökte mig i ett jobbärende, dels av fraktfirman som berättade att han kommer med fönstren idag. Redan?!? 😯

Fönsterfraktaren ringde mig i morse när han var på ingående, så jag stämplade ut och for hem. När han väl dök upp visade det sig att jag måste ha en traktor (???) för att lasta av. Det var för trångt, han slapp inte in på gården med lastbilen…

Vi akutringde till diverse traktorförare och fick napp nästan direkt, med hjälp av A, en annan traktorförare (som inte kunde komma själv). Vilken tur jag bor på ett litet ställe: folk är så hjälpsamma! 🙂 R puttrade förbi med traktorn och lastade in mina fönster i garaget, och sedan åkte han tillbaka där han egentligen var och jobbade – typ 100 meter bort efter gatan.

Ikväll får jag sprätta bort plasten och kolla om fönstren är oskadda; det har jag en vecka på mig att göra men det är lika bra att göra undan det direkt. Jag har även ringt till fönsterkillen J, som varit på besök två gånger, och undrade om de har någon plan för när installationen blir. Inte före påsk, väl?

Jag väntade ju inte fönsterleveransen förrän efter påsk någon gång, så det blev extra tidig leverans. Nu får min bil bo utanför garaget, men det går bra. Det är ju hyfsat varmt och snöar inte. Just nu, i alla fall.

[tags]skärsår, rakad katt, fönster, traktorer[/tags]