Allmänt

Kallhalka

Det var EXTREMT halt i morse när jag kom ut, på väg till jobbet. Under natten har ett tunt lager kallsnö lagt sig på den stenhårda blanka isen som fanns sedan tidigare – och gissa vem som inte sandat sin gård? 🙄

Jag klarade mig till (och från) bilen utan att falla, men det är verkligen tjuvhalt överallt! Eftersom vi hastigt blivit en person kort på avdelningen under några veckor framöver, p g a ett olycksfall under helgen, så får ingen mer råka ut för något nu.

Det gick bra att hålla diet igår, ifall någon undrar. Jag dietar (ofrivilligt) fortfarande, eftersom jag a) inte äter frukost hemma, bara dricker svart kaffe, och b) har suttit i möte hela morgonen, så jag missade fikarasten. Nå, det problemet löser jag snabbt, om ca en halvtimme. Fram till dess bör man inte reta upp mig. 😉

[tags]halka, olycksfall, diet[/tags]