Allmänt

Framförhållning

Jag har dålig framförhållning den här veckan. Ingen matsedel, för jag o-r-k-a-d-e inte komma på flera rätter innan jag for och handlade. Jag kom inte på några när jag var och handlade, heller, så veckans mat blir en salig blandning av (mestadels) onyttigheter.

Trots det ska jag försöka köra en dietdag idag (hoppade över igår) då jag köpte en del färska grönsaker som borde gå att kombinera ihop på något sätt till något ätligt. Grönsaker har få kalorier, så jag behöver inte gå hungrig. Nog om mat.

Jag håller på att läsa ”Granne med döden” av Alex Marwood. Ett tips till er som inte läst den än: läs den inte medan ni äter något… Den har extremt hög äckelfaktor. Jag har läst många slafsiga deckare under årens lopp, men den här tar priset (hittills). Bara en liten varning, så ni vet. 😉

Jag fyndade en del e-böcker när jag shoppade online senast. Nu längtar jag efter att fynda lite kläder. Inte för att jag är utan kläder, men något nytt skulle vara roligt. Pigga upp tillvaron en aning. Dessutom längtar jag efter en IKEA-resa.

Lönen kommer på torsdag, och efter att jag betalat räkningarna får jag kolla vad som finns kvar. Det kan hända jag har någon slant över, att shoppa för. Det har varit en del oväntade utgifter senaste tiden, främst till bilen: bilskatt (inte helt oväntad), nytt batteri och ett nytt dubbdäck. Ja, ja. Det kostar att ligga på topp. :mrgreen:

[tags]diet, grönsaker, Granne med döden, Alex Marwood, shopping, bil[/tags]