Allmänt, Foto

Varför???

2016-03-30 07.32.08Som vanligt, när B varit hem, finns det bananer till övers… 🙄

Jag äter inte bananer, då jag inte riktigt tål dem. Får magknip, även om det bara är lite banan, t ex mosad banan som tårtfyllning. Nu har jag tagit med dem till jobbet, i hopp om att någon där vill äta dem, istället för att de ligger hemma hos mig och blir bruna.

Vädret är ovanligt varmt!?! Det var stor skillnad på plattorna framför bron när jag kom hem igår, jämfört med hur det såg ut när jag for till jobbet på morgonen. Nu har det mesta av plattorna tinat fram – ”bara” resten av gården kvar att tina upp. Det kommer att gå fort om värmen fortsätter; plusgrader både dag och natt.

Jag mutade A med köttfärslåda igår till middag, som jag lagade medan han bytte halvljuslampan på bilen åt mig. Idag blir det antingen favorit i repris (om vi inte äter upp burkarna till lunch) eller baconbiffar till middag. Jag köpte två stora paket köttfärs igår, så baconbiffarna måste tillagas idag. Om vi inte äter dem direkt får jag stoppa dem i frysen. Vi får se hur det blir.

Jag är sugen på en shoppingrunda, antingen till H (där IKEA lockar) eller till shoppingområdet S, som är riktigt nära prinskorvarna. Visst har jag träffat dem nyligen, men jag kan inte träffa dem tillräckligt ofta! 😉

OK, vad som främst lockar mig på shoppingstråt är de utemöbler jag vill köpa. Nu när altanvädret börjar dyka upp vissa dagar är det dags att förnya sig lite grann. Det kommer att bli nya utemöbler till altanen – de gamla kommer antingen att pensioneras (bli kvar inne i garaget eller säljas) eller degraderas till inte-så-noga-möbler som hamnar på något ”sämre” ställe.

UPDATE
Bananerna hade en strykande åtgång. De tog slut långt före lunch.

[tags]bananer, magknip, vårkänslor, köttfärs, shopping, utemöbler[/tags]