Allmänt, Foto

Ser man på

wpid-20141018_200932.jpgIKEA-fynd från en tidigare resa

Jag ändrade matsedeln igår igen; baconbiffarna blev kålpudding istället. 😉

Det rycker hårt i shoppingtarmen för mig. Det skulle inte alls sitta fel med en utflykt till shoppingstråket i L… Inte för att jag behöver något, men jag kan ju shoppa ändå. 😉

Annars laddar jag inför den IKEA-resa jag ska ragga upp syrran på, som inleds med ett besök hos dietisten. Det finns ett antal saker jag ska försöka komma ihåg att skriva upp på min IKEA-lista, för att åtminstone kolla på dem när jag far dit. Det är inte säkert jag köper dem, men jag behöver klämma & känna på vissa saker för att kunna ta beslut.

Jag vill även shoppa kläder! Det är våååren som får mig att vilja slänga allt jag har i min garderob* och fylla på med nytt. Den shoppingivern går snabbast att åtgärda online, återstår bara att hitta något jag vill ha på mig. Typiskt mig, jag vet inte riktigt vad jag vill ha – men när jag ser det slår jag till! 😉

[tags]matsedel, shopping, IKEA, kläder[/tags]

*) Bildligt talat, alltså. Mina kläder kommer aldrig in i garderoberna, utan samlas runt golvet i stora blå IKEA-påsar istället…