Allmänt, Foto

Snabba ryck

2016-03-31 11.54.56Här står mina elva fönster och en altandörr (plus en massa lister) och väntar på att bli monterade. De levererades mycket snabbare än jag räknat med, och monteringen börjar på … tisdag!!! 😯

Ja, då vet jag (och A) vad som ska göras under helgen: skruva ner gardinstänger och rullgardiner, samt plocka bort allt skrot jag har i fönstren. Och vika tvätt, för att få in den i garderoberna!* Allt kommer att bli täckt av damm, och SÅ roligt är det inte att tvätta oanvända plagg bara för att jag varit lat… 🙄

[tags]fönsterbyte, Mockfjärdsfönster, gardinstänger, rullgardiner, vika tvätt[/tags]

*) Tvättvikningen kan jag börja med redan ikväll.

2 kommentarer på “Snabba ryck”

    1. Ja, verkligen! Jag kan knappt bärga mig! 🙂

      Jag tippar att jag kommer att ha väldigt välputsade fönster i sommar, baraföratt. Inget mer skruvande av fönsterhalvor, klättrande utanför rutor eller pillande med persienner. Ljuvligt!

Kommentarer är stängda.