Allmänt, Foto

Tjejträff

2016-04-13 14.23.20Det var en riktig tjejträff igår, då jag tog syrran och svägerskan med mig på shoppingrunda till IKEA (och ett par andra affärer). Vi bullade upp ordentligt under lunchen: jag tog grönsaksbullar, syrran tog kycklingbullar och svägerskan köttbullar. 😉

Innan vi åkte iväg – och orsaken till varför vi alls for någonstans – var jag på återbesök hos dietisten, på sjukhuset i K. Vi var så nöjda med mig, både hon och jag; jag har gått ner 12 kilo sedan förra besöket!!! 🙂 Det gjorde att jag inte bokade något nytt besök hos henne, utan jag får återkomma om jag känner för det.

Väl i det stora blå varuhuset shoppade jag den rottingfåtölj jag spanat in, plus en massa annat smått & gott. Vi fick leka lite Tetris för att få in allt i svägerskans bil (en kombi), och ännu mer Tetris för att packa in det jag köpt i min bil (halvkombi) när vi var tillbaka i K…

Sedan fick jag gå flera vändor för att bära in allt i huset, när jag väl var hemma, men nu dröjer det länge innan jag ska shoppa så mycket igen. Kanske. :mrgreen:

[tags]IKEA, bullar, dietist, rottingfåtölj[/tags]