Allmänt

To clean or not to clean?

”Att städa eller inte städa, det är frågan.”

*djup suck*

Jag trodde ju att fönsterbytet skulle bli klart denna vecka, men det har dykt upp ett par små problem som ska åtgärdas – men inte förrän nästa vecka. Nu är frågan: ska jag göra Stora Efterstädningen denna helg, eller ska jag vänta med den en vecka till?

Tänk att jag (av alla) skulle behöva längta efter att städa?!? Jag velar fram och tillbaka: det blir mer spring i huset nästa vecka, men samtidigt så är det inte mycket kvar att åtgärda.

Det blir snyggt och ljust och framför allt bekvämt med nya fönster, jag är helnöjd på det viset, men hade inte räknat med att det skulle dra ut så på tiden. Nu börjar jag bli less att ha möbler undanknuffade och vara utan mattor på golven.

Jag kanske bara är lite less tillvaron i allmänhet, det känns som att jag gnäller om allt nuförtiden. Semestern hägrar långt fram i tiden (jag har sen semester i år) men jag kan ju klämma in någon hemmadag* (eller några stycken) innan semesterperioderna kör igång.

[tags]städa, fönsterbyte, less[/tags]

*) Med det menas en dag då jag bara är hemma, utan att ränna iväg åt något håll, bara få göra det jag vill – och behöver – göra hemikring, utan att bli störd.