Allmänt, Foto, Katter

Aprilväder

2016-04-19 06.13.26Den här synen mötte mig när jag steg upp i morse.* Suck. Men det är barmark under bilen, i alla fall. 🙄

Katterna sov som pälsklädda kuddar och ville inte alls gå ut. De knorvade bara ihop sig ännu mer och ville bli lämnade ifred, när jag försökte väcka dem. Ja, ja. De har ju lådan att använda när nöden blir stor.

Den uppmärksamme ser att jag sovit uppe i sovrummet, istället för på soffan, i natt. Det berodde på ett ”tekniskt problem”, som i sin tur berodde på att Någon tryckt på fel knapp på TV-dosan. I rest my case, men madamen är starkt misstänkt. Froppisen undviker dosor, tangentbord, m m, men madamen trampar fräckt omkring på allt som ligger stilla – med knappar eller ej.

Dagens lunch kommer att bli från grillen. I det här vädret ids jag inte åka hem, speciellt som jag inte handlade igår. Jag åkte visserligen till affären, tog en kundvagn, klistrade fast mina post-it-handelslistor och gick in i affären. DÅ slog det mig att jag inte har några pengar på kontot förrän imorgon (alltså idag)…! Jag hade råd med ett paket cigg, det var allt.** Nåväl, jag hade ju mat (restburk) hemma, men lite snopet var det ju. 😳

Dagens planer är att försöka komma ikapp med det som blivit liggandes. Både på jobbet – i första hand – och hemma. I det här vädret kan man lika gärna jobba, eller hur? 😉

[tags]blötsnö, sovrum, grillmat, jobb[/tags]

*) Reklamen från Mockfjärds låter jag sitta kvar tills allt runt fönstren är klart (och snickaren inte kommer fler gånger). Då ska jag putsa fönstren och försöka ta bort klisterlapparna.

**) Jag var ju på IKEA förra veckan. Och inte bara där… 🙄 Men det går ingen nöd på mig.