Allmänt

Ny vecka

Det vore lögn om jag sade att jag städat hela helgen.

Visst har jag städat, lite då och lite då, men inte så mycket som jag planerat. Badrummet är klart och köket också, så gott som. Det saknas ett par stolar i köket, men de flyttas snart tillbaka från vardagsrummet – när jag börjar städa där.

De nya fönstren är helt och hållet oputsade. Planen är att ta bort klisterlapparna när jag putsar, men jag låter dem sitta kvar till slutbesiktning är gjord. Tror jag. Med lite tur blir det den här veckan.

Tvätten är också orörd, både den rena och den smutsiga. Jag har ju hela veckan på mig… 🙄 Det är både för- och nackdelar med att ha egen tvättstuga gömd i källaren så man slipper se drivorna som samlas där. Just sayin’.

En sorts matsedel har jag redan snott ihop:

Måndag
Pasta m bacon- o champsås

Tisdag
Kyckling o ris

Onsdag
Lasagne

Torsdag
Kikärtsbiffar

Fredag
Ugnskarré m klyftpot

Det lär visa sig om jag håller den eller om det blir ändringar även denna vecka. Måndagsrätten har jag slirat med hela helgen, av olika orsaker, men idag passar den till middag. (Kom ihåg att ta upp kyckling från frysen ikväll! Och byt glödlampa i källarhallen när jag ändå går ner!)

[tags]städa, putsa fönster, tvätta, matsedel[/tags]

2 kommentarer på “Ny vecka”

    1. Jag har varit extremt slö vad gäller städningen, skulle ha hunnit mycket mer – så var Plan A. Nu blev det Plan B istället. 😉

Kommentarer är stängda.