Allmänt, Foto, Katter, YouTube

Aj aj aj…

…det bultar och det bankar…

I morse lyckades jag pricka toadörren med lilltån, i en sådan där klockren träff som spred smärta ända upp till axeln (ungefär). Som tur var, var jag på väg mot ytterdörren, så jag skyndade mig att trycka ner foten (inklusive tån) i skon, innan tån svällde upp. Jag får kolla ikväll om tån blivit blå, för det var en rejäl smäll. 🙁

I natt har jag varit på räddningsuppdrag ute på altanen! 😯

Froppisen hade gått ut, och efter någon timme började jag sakna henne. Då satt hon på en av bjälkarna under altantaket och visste inte hur hon skulle ta sig ner! Det var förstås någon decimeter för högt för att jag skulle nå henne, så jag fick verkligen övertala henne att hoppa ner i min hand. Det gick sådär.

20160428_081612Rivmärken efter nattlig katträddning

Efter den insatsen fick jag fortsätta med att agera domare, då de två pälsklädda damerna slogs om min gunst. Froppisen var JÄTTEsur för att madamen parkerat sig på soffryggen – alldeles för nära mig och froppisen (som låg på min mage) för att det skulle kännas bekvämt. Madamen, i sin tur, blev jättesur för att hon inte fick sova ifred – och så var cirkusen igång. 🙄

Som tur är blir det inte sådana kravaller varje natt – eller dag – men jag känner mig aningen mör idag. Speciellt i lilltån. 😉

[tags]lilltå, katter, Aj aj aj, Schytts[/tags]