Allmänt

Även solen…

…har sina fläckar, sägs det. Ibland gör även jag fel – men inte den här gången! (Det rör jobbet, så ni får inte veta mer – jag ville bara säga att jag var glad att det inte var jag som var ”den skyldige”!)

😆 😆 😆

Även om jobbet – eller livet – inte alltid är en dans på rosor, så trivs jag bra ändå. Om vi/jag kommer på en bättre lösning än den vi använder, så försöker vi/jag få gehör för den.

Vi kan ju inte fortsätta på samma sätt med allt för evigt, bara för att ”så här har vi alltid gjort”. Hallå, det finns inomhustoaletter, elektricitet och telefon i varje hus numera och det är länge sedan hästskjutsarna drogs in…

Det är bra om man har en chef som gärna snappar upp de idéer som medarbetarna kommer med. Det är ännu bättre om medarbetarna också gör det. (Arbets-)livet blir lite lättare om alla drar åt samma håll. 😉

Nu ska jag sluta stapla klyschor på varandra – för den här gången – men visst är det sant? Det gäller inte att vara i framkant av utvecklingen, utan att anpassa det utvecklade till vad vi behöver, gärna i mindre/små steg så även den som inte är van kan hänga med.

Vi kommer ändå aldrig att hinna ikapp utvecklingen, så det är lika bra att försöka hålla det på en lagom nivå.

[tags]jobbet, effektiv, utveckling[/tags]