Allmänt, Dagens outfit, Foto

Länge sedan

20160502_082332Det var länge sedan ni fick en dagens outfit av mig, men så här ser jag ut idag! På bilden har jag släppt ut håret, så det får självtorka efter morgonens tvätt – annars brukar jag sätta upp det med en klämma.

Till denna vårsprudlande kreation av vad-som-låg-överst-i-klädhögarna har jag jeanskjol och svarta leggings. Det blev mycket svart idag; jag som inte gillar svarta kläder. 😳 Dock har jag några få svarta plagg, men brukar vanligtvis inte kombinera dem med varandra.

Under helgen har jag – håll i er! – beställt lite kläder, från Ellos. Jag hamnade framför datorn och ”skulle bara kolla lite” – och hips vips hade jag skickat iväg en beställning! (Inget svart! 😉 )

20160501_144413Annars har jag tillbringat mycket tid här ute, på min spartanskt inredda altan. Ni ser väl katterna? En i skuggan under bordet, en i altandörren. Froppisen är inte gärna utomhus, men när hon hör ljudet av kameran* så kommer hon som ett skott. Den lilla linslusen måste ju vara med på bild!

Jag har råkat ut för ett dilemma. Min läsplatta har låst sig, och jag vet inte hur jag ska få ordning på den!?! Mitt i den senaste Elizabeth George-deckaren, dessutom! 😯 Jag tror jag ska försöka ta ut plattan ur fodralet och plocka bort batteriet en stund, det kan få den att sansa sig.

Som ni ser på bilden, så har vädret varit både soligt och varmt under helgen. Nästan för varmt igår, då det inte heller blåste något. Det stekte ordentligt när jag satt på altanen, kan jag tala om. Bäst att njuta de dagar vädret tillåter, även om jag gillar altanen bäst när det regnar. (Oj, svor jag i kyrkan nu?) Regn som smattrar mot taket är underbart!

UPDATE
Det var ju klart att när jag – till slut – lyckades pillra ut läsplattan ut fodralet (jag hade typ en hand för lite) så visade det sig att batteriet inte gick att ta loss… 🙁 Nu låter jag den ligga till batteriet är tömt, så kanske den går att få igång på rätt sätt när jag laddat om den? (Och, självklart, jag har precis laddat batteriet fullt under helgen. Jag hade ju flera nya böcker att läsa. *suck*)

UPDATE 2
Jag kommer att ladda in boken på surfplattan istället, men den plattan går bara att läsa på inomhus. Inget altanläsande om vädret är fint, alltså. Typiskt.

UPDATE 3
Ändrade mig och laddade boken till mobilen istället. Den går inte heller att läsa på utomhus, men den har jag ändå alltid i närheten.

[tags]dagens outfit, svart, Ellos, altan, linslus, läsplatta, Elizabeth George, Oanade konsekvenser, sol, värme[/tags]

*) Jag vet faktiskt inte hur jag ska stänga av ljudet från kameran, det hörs alltid när jag tar en bild – och då kommer hon. (Eller lille J, han är också en linslus, men han var inte hos mig under helgen.)

4 kommentarer på “Länge sedan”

  1. Ta ut batteriet kan nog fungera. Så får jag göra på min telefon ibland. Inte behöver du ta bort ljudet på kameran, det är väl ändå lite charmigt att ha en sådan linslus hemma.

    1. Nu har jag provat – och batteriet till läsplattan går inte att ta loss?!? Nåväl, jag har annat jag kan läsa böcker på, men retfullt är det. Jag får nu vänta tills batteriet behagar ta slut så den stänger av sig själv.

      Linslusen gör att alla foton av t ex blombuketter får en svans i förgrunden. Lite irriterande, men samtidigt lite gulligt. Det enda jag får fota utan att hon kommer, är barnbarnen – men då har jag ju lille J istället… 🙄

Kommentarer är stängda.