Allmänt

Matsedel v 18

Måndag
Rester fr söndag

Tisdag
Kikärtsbiffar (uteblev förra veckan)

Onsdag
Rester fr tisdag

Torsdag

Fredag

Snabb matsedel den här veckan. Jag har tagit semester på fredag, och när jag är ledig blir det si och så med mathållningen. Vissa dagar kanske jag inte äter hemma. Eller också gör jag inget annat än står vid spisen – vi får väl se. 😉

Det har ännu inte varit grillpremiär hos mig, trots att valborgshelgen hade fint väder. Jag iddes inte kånka upp grillen från källaren, för att grilla åt ”bara mig”, och A har inte varit förbi på hela helgen. Där fick jag, för att jag i förbyggande syfte lagt kotletter i marinad. (Stekte dem i ugnen istället.)

[tags]matsedel, grilla[/tags]

2 kommentarer på “Matsedel v 18”

  1. Ja, det där med matens vardande eller icke vardande… 😀 Man kan bli tokig för mindre. Du får rapportera nörmare sedan, hur den där matsedeln egentligen slutade. 😀

    Hoj.

    /StefanÄTTtankegrytanPUNKTse

  2. Jag gör i alla fall ett försök med matsedel. Om jag sedan kastar om rätterna eller hoppar över någon – det får vi se.
    Den här veckan ger rätt stor chans att jag ska hålla mig till planerna, då jag på tre dagar kanske inte hinner ändra så mycket. Kanske. 😉

Kommentarer är stängda.