Allmänt, Foto

Inte van

20160504_200838Det är först nu det har blivit ordentligt varmt, åtminstone dagtid.

Jag har inte vant mig vid att se fönstret öppet på det nya sättet, utan hajar till varje gång jag ser det. -Håller det på att falla ur karmen? hinner jag tänka, innan jag kommer ihåg att det ska se ut så. 😉

Ikväll har jag dålig startmotor. Jag har min punktlista, där jag kan stryka moment efter moment, men det tar verkligen emot att börja med städningen. För att inte tala om tvätten… *gaahhh*

Nå, det är bara att spotta i nävarna och sätta igång. Även om det är mycket mer lockande att stanna vid datorn en stund till. Eller slå igång TV:n. Surfa på mobilen. Nej, jag tror jag ska sätta på någon musik istället, något som poppar igång mig så jag börjar städa. Bara jag kommer igång brukar det gå bra.

UPDATE
Det gick lättare att komma igång med musik till arbetet! 😉 Jag är inte klar med allt jag tänkt göra, men det är på gång. Nu bryter jag för ikväll, så får jag ta nya tag imorgon.

[tags]varmt, fönster, synvilla, lat, svårstartad, musik under arbetet[/tags]