Allmänt

Så det kan gå

Hoppsan! Jag råkade kika in hos Bonprix i natt, när jag inte kunde sova – och vips var en beställning gjord… Nu får jag lägga till ”garderobsrensning” på min att-göra-lista, annars har jag inte plats för de nya kläderna. Och skorna.

Ja, jag har provat beställa skor ännu en gång – både från Ellos och Bonprix. Det blir säkert samma deprimerande resultat som det brukar bli (d v s retur direkt), men jag kunde inte låta bli. Vi pratar alltså bekväma skor, inga höga klackar eller tunna sulor, så jag hoppas de passar.

Det är (oftast) mina hallux-valgus-knölar som ställer till det för mig, speciellt på höger fot där den är större än på vänster. Det gäller att hitta tillräckligt b-r-e-d-a skor, alternativt att de har remmar som går att spänna ut över just denna knöl.

Dessutom gäller det att storlekarna räcker till. Med lite tur (och skicklighet…) kan jag ha en 42:a, annars tar jag gärna stl 43 – om det finns, vilket inte är ofta vad gäller damskor. Nåja, vi får se hur det går. Ska inte deppa ner mig innan paketen ens lämnat firmorna.

Fredag, ljuvliga fredag, känns det som idag! Jag gnetar vidare genom den förkortade arbetsdagen, med fyra dagars ledighet i sikte. Solen skiner och fåglarna kvittrar och hela baletten. 😉

[tags]Bonprix, skor, hallux valgus, storlek, ledighet[/tags]