Allmänt

Självbehärskning

Jag måste verkligen försöka behärska mig, vad gäller shopping – speciellt onlineshopping… Nu har jag köpt en vägghylla (!!!) som jag faktiskt har en Plan för. Återstår bara att se hur länge det dröjer innan jag får upp den på väggen. Dröjer det för länge kan Planen hinna ändras. 😉

Zucchinipastan med tillhörande sås igår blev faktiskt riktigt god! Jag åt allt kallt, då jag inte iddes värma zucchinin, men det gick bra och jag blev mätt. Ordentligt mätt. Det blev två stora portioner, så jag har en lunchburk som väntar på mig hemma i kylen. (Om jag bjudit in A* hade jag värmt ”pastan”, eftersom allt ätits upp på en gång då.)

Mitt högeröga har börjat rinna lite smått igen. Suck. Det är samma visa varje vår: kalla vindar, trånga tårkanaler, rinniga ögon. 🙄 Får hoppas det räcker med höger öga, så vänster klarar sig. Om båda börjar rinna måste jag gå till doktorn, och det är inte kul när de försöker trycka ner en nål genom tårkanalen… Det brukar läka ut av sig själv, men det tar tid.

[tags]shopping, vegetariskt, trånga tårkanaler[/tags]

*) På sätt och vis ”bjöd” jag in honom – skickade ett SMS med gårdagens meny – men som av en händelse hade han annat han skulle laga till middag just igår. 😉