Allmänt, Foto, Katter

Snablar också!

20160510_122234Jag hann iväg under lunchen för att köpa två nya snablar till stuprännorna. De ska inte ligga i garagenedfarten, men jag slängde bara ut dem ur bilen – jag hade fler ärenden att hinna under lunchen – så får jag sätta dem på plats ikväll.

Froppisen såg förstås att jag skulle fota dem, så hon kom glatt springande och blev med på bild. 😉 Madamen passade på att godkänna dem medan jag var inne och åt.

Sedan en snabb sväng till bankomaten, för att fylla på förrådet av kontanter. (Och INTE köpa lösgodis!) Efter jobbet idag ska jag först på banken, där jag bokat min årliga dejt med rådgivare, och sedan ska jag veckohandla. (Och INTE köpa lösgodis!)

Vegopastan var inte särskilt stark igår – trots sambal oelek som krydda – men idag, däremot… 😳 Den behövde mogna lite för att få rätt sting – och OJ så stingslig den blev. Jag blev nästan svettig! 😉 (Och ska INTE köpa lösgodis!)

Jag blev o-e-r-h-ö-r-t sötsugen efter lunchen, men gjorde mitt bästa för att hålla mig från affärer/ kiosker. Avsockringen går dåligt 🙁 men jag kämpar vidare!

Nu hjälptes jag mot köpsuget av att ”alla” var ute och rörde på sig under lunchtid idag: bilar parkerade kors och tvärs, mest där de inte får parkera*, fullt på parkeringarna till affärerna, mycket folk ute till fots (eller på cykel) också. Jag hade helt enkelt inte tid, då jag inte bara ätit under lunchen. (Och ska INTE köpa lösgodis!)

[tags]snablar, stuprännor, katter, bankomat, sötsug, sambal oelek[/tags]

*) Vi har inga parkeringsvakter, så folk ställer bilarna där de tycker det passar dem bäst.
-Vadå inte parkera på trottoaren? Där är ju gott om plats, inga andra bilar.
-Får man inte parkera på båda sidor av gatan, oavsett färdriktning? Finns det en glugg på vänster sida, så svänger jag bara över dit och ställer mig mot mötande trafik – jag står ju en bit ut mot kanten, så de slipper förbi.
-För övrigt kan jag lika gärna parkera på höger sida också, gärna i en korsning, gärna med släp/husvagn (extra populärt utanför Systembolaget – tänk om man skulle snubbla med de dyra dropparna…).

*gaahhh*

2 kommentarer på “Snablar också!”

Kommentarer är stängda.