Allmänt

Tisdag

Bara så ni vet: jag har ännu inte fotat något av det jag beställt och provat, som passade, men det kommer. Jag förstår att ni håller på att längta ihjäl er efter att få se vilka postorderfynd jag gjort, men den som väntar på något gott… 😉

Min gård gick i 50 nyanser av blått när jag kom hem och parkerade bilen. A hade kört ut caben (mörkblå), T var förbi och brydde sig (ljusblå bil), G råkade komma förbi (blåvit motorcykel) och så min bil (blåmetallic).

Veckans matsedel verkar bli det som faller mig in. Igår åkte jag raka spåret till ICA efter jobbet och blandade mig en sallad till middag. De har en salladsbuffé där man själv skyfflar ihop de ingredienser man vill ha, i en plastburk med lock, och så vägs det i kassan. Praktiskt!

Idag ska jag nog göra köttgryta av något slag. Jag har en färsk köttbit som inte blev grillad i fredags, eftersom grillpremiären inte blev av, och den duger till gryta. Den måste användas innan den blir för gammal (får kolla datumet under lunchen), då jag inte gillar att slänga mat.

Och, jo, jag vet – jag luktar på köttbiten innan jag slänger (eller tillagar) den. Jag är ju uppvuxen på landet under den tid då få saker var märkta med bäst-före-datum.

[tags]postorder, 50 nyanser av blått, salladsbuffé, köttgryta, bäst före[/tags]

2 kommentarer på “Tisdag”

  1. Var glad över alla blå nyanser. Jag har mest erfarenhet av grått, när det gäller bilar. Titta på närmaste stora parkering. Inte många färgklickar där inte. Och alla bilar ser dessutom till förvillelse lika ut, oavsett bilmärke. Bildesigners måste vara enkelriktade.

    1. Haha, det var ett av de fem grundkraven när jag var tvungen köpa ”ny” (bättre begagnad) bil för några år sedan: den fick INTE vara silverfärgad! 😆
      (Jag skulle aldrig hitta min bil på en stor parkering igen, om jag hade en silver/grå bil. Jag skulle få gå runt och vänta tills alla andra kört iväg så bara en bil stod kvar. 😉 )

Kommentarer är stängda.