Allmänt

Måndag

Så var det ny vecka igen. Herregud, så fort veckorna svishar förbi! 😯

Den här veckan har jag en ettåring att fira, på onsdag, med kalas på söndag. Dessutom har jag en date med K på lördag, innan hon går ut med kompisarna. Tänkte passa på att köpa present åt lille E i K, då utbudet av leksaker inte är så stort här. Jag ska förstås kolla om C har öppet någon kväll under veckan, så jag hinner dit. Måste bara kolla storlekar med B först.

Veckohandling idag eller imorgon, beroende på om jag lyckas lista ut vad jag ska äta under veckan. Jag måste bör lägga in ett par dietdagar igen, då jag slarvat förskräckligt mycket under den gångna veckan flera veckor… Det syns i mitt viktdiagram, kan jag säga. 🙁

Oj, nu kom jag ihåg att jag glömt fota mina provningar av beställningar! Jag har provat allt och det mesta utföll till belåtenhet, en del var t o m mycket bättre än väntat! Det är bara ett liiitet paket som ligger i bilen och väntar på att bli återsänt. Inte nog med det, jag har även passat på att beställa ännu mer, när jag nu hade tur med beställningarna. *harkel*

[tags]kalas, present, diet, 5:2, prova kläder, postorder[/tags]