Allmänt, Foto

Skåprensning

20160519_184707Det blev en lyckad skåprensning igår till middag!

Jag hade planerat kyckling, men inte hur den skulle tillagas. Plockade i lite ditt och lite mera datt, kryddade med ett gäng olika hyllvärmare från kryddhyllan, och slängde med en HEL burk chilimarinerade vitlöksklyftor. Gott, supergott, men jag törs inte andas på någon idag… Nåja, jag håller vampyrer på avstånd. 😉

Det var ytterst nära att jag tjuvstartade min semesterläsning igår (pocketböckerna, ni minns?) medan jag väntade på att maten skulle bli klar, men jag lyckades låta bli. Jag måste lägga dem någon annanstans än på köksbordet, där de (tillfälligt) hamnat när jag bar in dem från bilen, annars blir jag snabbt utan semesterläsning. Alternativt tar jag semester i förväg. :mrgreen:

UPDATE
Jag kommer att få sitta ensam i fikarummet på eftermiddagen, längst in i en egen vrå, med alla andra så långt ifrån mig som möjligt. Det var verkligen mycket vitlök i maten, kände jag när jag värmde rester till lunch… :mrgreen:

[tags]kyckling, pocketböcker[/tags]