Allmänt

Nedtrappning

Det är fredag och nedtrappningen inför helgen har börjat visa sig. Telefonerna är väldigt tysta idag, under vår telefontid, men det är bara bra. Då hinner vi göra färdigt sådant som måste vara klart senast måndag.

Idag får jag inte glömma att hämta mitt paket, som kom redan igår – men jag glömde bort det då… Fler inköp att prova, och så får jag väl göra en liten fotoorgie så ni får se vad jag beställt (och behållit). Visst längtar ni? 😉

Jag borde göra ett gäng kom-ihåg-att-shoppa-listor nu igen. Det är väldigt bra att ha en lista för varje affär innan shoppingrundan börjar, så jag kommer ihåg att kolla/köpa det jag skrivit upp. Bara riva ut bladet ur anteckningsboken och hålla i handen under rundan genom affären.

Ingen shoppingrunda är planerad – än så länge – men jag hinner komma på (och glömma) flera saker innan det är dags. Vissa saker är mer eller mindre standard, som jag alltid kollar på eller köper i just den affären, men ibland behöver jag mer än det vanliga.*

Min shoppingiver har inga gränser, när jag sätter den sidan till. Med ena handen rensar jag ut sådant jag inte vill ha kvar hemma, med andra handen fyller jag på. Ombyte förnöjer, eller hur man vill se det.

Vad jag borde göra, är att hålla mig till ett system: ”en in, två ut” eller något i den stilen. Det tål att fundera på! 😉

[tags]fredag, paket, listor, shopping, ombyte, system[/tags]

*) Behöver och behöver… OK, jag kanske inte behöver allt jag köper/ kollar på – men det finns många bra-att-ha-saker! 😆

2 kommentarer på “Nedtrappning”

  1. Själv är jag skittrött så jag är verkligen glad att det är fredag. Kan återigen rekommendera elektroniska shoppinglistor. Väldigt bra att ha i telefonen – även om man inte delar den med någon 🙂

    1. Jag försöker komma igång med elektroniska listor, men det går – än så länge – bättre med handskrivna.

Kommentarer är stängda.