Allmänt, Foto

Nu är det dags

Nu ska ni få se vad jag shoppat via postorder den senaste tiden. Visst har ni längtat efter att få se mina fynd? 😉

Ni får ursäkta de dåliga bilderna, men ljuset var verkligen inte bra.

20160521_201309Från vänster till höger: ett par hundtandsmönstrade leggings i svart och vitt, en blåvitrutig klänning och en jeanskjol i denim. Kjolen har en rad med knappar som dekoration. (Tack för hjälpen, syrran!) Allt från Ellos.

20160521_201552En vit poncho/tunika med blått mönster och en vinröd paisleymönstrad tunika. Båda från Ellos.

20160521_201831Från vänster till höger: en kimono i beige viskos, en randig maxiklänning i trikå och en kjol som är blå, men inte denim. Kjolen har tryckknappar hela vägen uppifrån och ner. Det här kommer från Bonprix.

20160521_203047Jag behöll ett av skoparen jag beställt, även om jag känner mig tveksam till att använda dem. Det kan förstås bero på mina bleka ben och nariga fötter med olackade naglar… Det känns säkert bättre när jag blivit mer somrig om fötterna! 🙂

Allt jag har behållit är ordentligt provat och passar jättebra – en del plagg bättre än väntat! Plaggen ser inte mycket ut för världen, där de slokar på galgarna, men de är verkligen jättesnygga med en (min) kropp inuti!

(Inflödet av nya kläder är inte färdigt än, då en del saker restnoterats och kommer senare.)

[tags]postorder, Ellos, Bonprix[/tags]

2 kommentarer på “Nu är det dags”

  1. Hej hopp. Här snackar vi serious shopping! Jag tycker det ser ut som att den där randiga klänningen kan passa väl ihop med kimonon.

    1. Jag har inget stopp när jag väl börjar shoppa kläder, men nu får det räcka för ett bra tag framöver! 😉 (Säger jag nu, ja…)

Kommentarer är stängda.