Allmänt, Foto, YouTube

På resande fot

Jag har ränt åt olika håll under hela helgen, fast jag egentligen inte hade tid. Tvätten och disken står kvar, d v s de har inte börjat röra på sig än (även om det kan vara en tidsfråga, åtminstone vad gäller disken…). Men tvätta och diska hinner jag göra sen – nu hade jag annat att göra!

FB_IMG_1463846007419I lördags var jag till syrran i K, dels för att shoppa leksaker, dels träffa K – som råkade vara hemma en sväng – och dels för att sätta syrran i arbete. 😉 Självklart (som så ofta med postorderkläder) fanns det ändringar som behövde göras. Inte allt för många, men en ojämn fåll och en midja som behövde finjusteras hade jag fått på köpet i ett par av paketen.

Skjutsade K till hennes kompisar, som skulle ha Girls Night Out, när jag startade hemåt. Väl hemma kunde jag hänga upp allt, när nu alla plagg var tillfixade, och fota så ni fick se (förra inlägget).

20160522_130813Söndag var bilen färdigpackad med de presenter jag köpt, och så bar det iväg till 1-årskalaset! Lille E har fyllt 1 under veckan som gått, så nu skulle kalaset vara.

20160522_124334Jag passade på att åka förbi biltvätten när jag ändå (nästan) var i staden. Där fick jag en glad överraskning: jag hade en gratis biltvätt! Det hade jag glömt bort; att jag fyllt ”stämpelkortet” så nästa tvätt var gratis.

20160522_140713Så iväg till B och J, där kalaset skulle hållas. Fika och frukt dukades fram, plus en stor saftdunk med tappkran – väldigt praktisk grej, om jag får säga det själv. 😉 Kika lite närmare på den där beigea tårtan högst upp till vänster: den var to die for! Den ”vanliga” tårtan var också god, men den övre var med chokladbottnar, chokladmousse och smörkräm. *slickar mig om munnen*

Den Stora Presenten från mig till båda prinskorvarna gossarna – en gungställning – hade kommit men var inte monterad. Det skulle göras på kvällen när de små somnat, så jag får väl kolla om det blivit av.

Jag var helt slut när jag kom hem igår kväll. Stannade till på ett matställe efter vägen och köpte en hämtpizza, som jag tog hem och tryckte i mig, innan jag kollapsade på soffan resten av kvällen. Det tar på krafterna att ränna runt hela helgen!

I morse kunde jag inte förstå varför väckaren ringde. Var helgen redan slut? 🙄

[tags]shopping, helg, presenter, leksaker, kalas, Siw Malmkvist, Mamma är lik sin mamma[/tags]