Allmänt, Foto

Häggen blommar

20160528_083337Kolla! Jag beställde ju häggblomning till idag, lördag, a k a min födelsedag (som inte kommer att firas på något speciellt sätt).

Idag ska det vara torghandel, på just Torget, så jag ska göra mig färdig och gå dit direkt de börjar. En av försäljarna har en tavla jag är väldigt intresserad av (hon har visat den på Facebook) så jag ska försöka vara först i kön till den.

Det finns säkert annat jag också kan tänka mig att köpa, så jag ska först åka förbi bankomaten. Det kan finnas en del försäljare som har Swish men jag tar inga chanser! Lönen kom igår – och bränner på kontot… 😉

Annars är planen att köpa en mjukglass (stor våffla, bara glass, inget strössel eller sås) och gå hem till altanen och slappa i solen. Jag kan förstås få ett verksamhetsryck och sätta igång med tvätten, då det är fantastiskt torkväder. Vi får väl se. Tvätten far ingenstans utan mig.

Jag har snart läst färdigt den e-bok jag håller på med (på mobilen), men jag har en till bok av samma författare att fortsätta med när jag är klar. Helgen är räddad! 😉

[tags]hägg, torghandel, shopping, mjukglass, Rov, Offer, S J Bolton, Ond skörd[/tags]