Allmänt

BIG mistake

Ojojoj, det var ett stooort misstag att – för skojs skull – slumpmässigt kolla några år bakåt i tiden i bloggen, vad jag egentligen gjorde då. Hamnade mitt i min första USA-resa, och kände att jag blev sugen igen…

Hmm. Jag måste nog gå hem och titta mina nya fönster djupt in i ögonen och tala om att det är deras fel att jag inte har råd att åka längre än till IKEA den här sommaren. 😆

OK, det var inte riktigt sant. Jag har även råd att åka till L någon sväng, bara jag får semester någon gång. Just nu känns det v-ä-l-d-i-g-t länge tills det är min tur, men det är ju bara fyra veckor kvar. Swoosh så är jag ledig!

Jag håller förresten på att kolla in en del roligheter man kan ägna sig åt under semestern. Det finns en hel del att göra – olika saker, beroende på väder, humör och sällskap.

[tags]resor, semester[/tags]