Allmänt, Foto

Nåmen äntligen!

150605-rollokolorEfter oootroligt långa timmar på förmiddagen UTAN INTERNET har vi nu äntligen igång linan igen! Det var så illa att jag var tvungen köpa mig tröstgodis under lunchen, baraföratt.

Jag har tusen saker att göra, och egentligen är inte bloggen med på listan, men jag ville bara tala om hur handikappade vi blir utan Internet. Tar upp ett papper och ska fixa ett intyg – går inte, då vi är offline. Tänker lämna ett besked till FK – går inte heller då vi är offline. Försöker kolla min kalender* – nämenojdå, vi är offline? Gissa om det är frustrerande?**

Det är ungefär som när strömmen går, eller man blir utan vatten – aldrig är man så kaffesugen och törstig som då, eller hur? 😉

[tags]Internet, offline[/tags]

*) Här behöver jag tala om att jag använder inte jobbets kalender, utan Googles, som jag kommer åt både på och utanför jobbet. Jobbets kalender fungerar offline men går inte att synka med min privata, så jag kör med allt i Googles.

**) Och jag kunde inte ens slösurfa för att få tiden att gå, för vi var utan Internet… 😳