Allmänt, YouTube

Måååndag

En sann bild av mig idag – gissa vilken av figurerna som är jag? 😉

En till fråga. gissa vilken film jag sett ungefär 35 gånger förra veckan…? 🙄

Frågestunden är över, nu återgår jag till beskrivningen av vad jag har för mig. Planeringen inför midsommar är i full gång: båda juniorerna ska på konsert under midsommarhelgen, plus att de ska köra dit & hem, så jag ska passa på att äta en favoriträtt: surströmming!* 😆

På tal om mat, förresten: det lönade sig att ha barnbarnen här, för trots att jag inte höll någon diet så gick jag ner 2 kilo! :mrgreen: (Det kommer jag säkert att äta upp igen när nu vardagen återgått till det normala.)

Under helgen har jag linkat omkring med min krycka, men idag behövdes den inte. Än så länge, är väl bäst att säga. Jag tror det är psykologiskt: så fort jag tänker på städning, så pajar knät. Nå, hittills har jag plockat ihop en del kvarglömda grejer, som ska skickas till G; en overall, en socka, ett par solglasögon.

Jag har en lång shoppinglista idag, men får se om jag shoppar först imorgon. Det finns mat så jag klarar mig en dag till, och tisdagar får de påfyllning av varor + att det är extra rabatt på tisdagar. Jag tjänar på att spara shoppingen till imorgon – men jag får se hur jag gör.

Shoppat e-böcker har jag gjort under helgen. Jag har hållit på ett tag med den jag läser nu, och behövde fylla på innan den tar slut. Ja, dessutom behövde batteriet laddas medan jag ändå satt vid datorn, så det liksom bara hände. Jag klickade här och jag klickade där, och hips vips hade jag några nya böcker på plattan. Oj, så det kan gå! 😉

[tags]Zootopia, midsommar, Bruce Springsteen, Ullevi, surströmming, diet, shopping, e-böcker[/tags]

*) Självklart blir det fjolårets, då årets strömming inte släpps till försäljning förrän tredje torsdagen i augusti. Då får jag ta en omgång till! 😉