Allmänt, Foto

Soligt

20160622_073647

Utsikt från rökrutan på jobbet

Det är skönt att solen visar sig emellanåt – då kan jag ju luras att tro att det är sommar! 😉 Det är varmt idag, men lite blåsigt. Bra! Då håller det undan myggen!

Idag blir en härlig dag! Jag väntar herrbesök x 2 efter jobbet; dels kommer A och äter (jag lockade honom med kyckling), dels kommer den (av fönsterfirman) inkallade hantverkaren som ska fixa till runt fönstren invändigt och kollar närmare vad som exakt behöver göras. Äntligen! 😆

Visserligen blir inte mina fönster färdiga före midsommar, men nu är det på gång. A har redan satt upp en rullgardin, då B och gossarna skulle komma, annars gapar det tomt i fönstren. Jo, förresten, i badrumsfönstret har jag ställt lite prydnadsgrejer. Annars är det tomt. Alla mina (fusk-) blommor står nedstuvade i IKEA-kassar i vardagsrummet och har inte sett dagens ljus på länge.

Jag har t o m köpt ett par nya gardiner! Nya för mig, bättre begagnade för personen som sålde dem. Sommarskira, med grönt lövmönster. Jag har ännu inte bestämt riktigt i vilket rum de ska vara, men det löser sig när jag väl fått upp gardinstängerna.

[tags]sommarsol, hantverkare, fönster, gardiner[/tags]