Allmänt

Matsedel v 26

Ojojoj, den här veckan börjar inte bra! Jag tryckte i mig flera smörgåsar till lunch och ett skrovmål från grillen till middag… Visst, det var gott, men inte så hälsosamt som jag tänkt mig. 😳

Som vanligt saknar jag inspiration till matsedel även denna vecka, men jag skyller det på värmen. Det finns en del grönsaker i kylen, jag får sno ihop en sallad (vilket var planen, när jag köpte dessa grönsaker en gång i tiden) innan grönsakerna blir allt för mosiga/mjuka. Då har jag en middag, i alla fall.

Planen är att veckohandla imorgon, då jag inte hann* idag. Dessutom får man rabatt på tisdagar! 🙂 Inte nog med det; jag upptäckte dessutom att jag samlat på mig närmare 140.000 kundpoäng, som jag inte vet vad jag ska göra med!?! En resa plus hotell, kanske?

Semestern ligger som ett orört blad framför mig, då jag inte har haft några planer sedan tidigare – vi får väl se vad som händer. 😉

[tags]matsedel, sommar, noll inspiration[/tags]

*) Sanningen är att jag somnade och vaknade efter att affären stängt.