Allmänt, Foto

Sovmorgon

20160606_130119Plötsligt kom B hem igår, men jag är bara basecamp för hennes grejer, typ. Hon skulle på sommarparty med sina kompisar, sova över hos mig till idag, och sedan åka hem till sig igen.

Jag har därför tassat omkring i morse, försökt att inte föra så mycket oväsen, så hon skulle få sovmorgon. Precis när jag höll på att plocka ihop det sista för att gå till jobbet, ringde dörrklockan – och den kan väcka döda… Jag har skruvat upp volymen så mycket det går på den, eftersom jag sover hårt (och hör dåligt).

Där stod målaren, som ska ta itu med mitt altanräcke. Ja, ja. B kunde säkert somna om i alla fall, ifall hon över huvud taget vaknade. Jag har ingen aning om när hon kommit hem, eftersom jag sov då.

UPDATE
När jag kom hem på lunch, hade B redan åkt hem till sig igen. Det var snabba ryck! 😉

[tags]partypingla, sovmorgon, målare, altanräcke[/tags]