Allmänt

Tillbaka vid skrivbordet

Gårdagen gick mest i ångestens tecken. Allt jag skulle ha gjort hemma medan jag var ledig radade upp sig i minne & sinne, allt jag skulle komma att måsta göra på jobbet fläktade förbi… Nåja. Jag tog mig upp och iväg i morse, det är ju huvudsaken.

Semestern susade iväg i överljudsfart, som vanligt. Jag har fortfarande inte putsat fönstren (eller satt upp gardinstänger/ rullgardiner) men nu börjar det vara dags. Den rena tvätten är härligt ovikt 😉 och därmed superskrynklig, men det är ungefär vad jag väntat mig.

Trots att jag släppt alla de flesta tankar på jobbet under fyra veckor, så kom jag ändå ihåg alla lösenord när jag slog igång jobbdatorn i morse! (De lösenord jag behövt använda hittills idag, alltså. Det finns fler ställen att logga in på.)

Skrivbordet var täckt med små, nätta högar av diverse inkommande ärenden. Jag har rensat och gått igenom det mesta, men har mycket kvar – förutom allt annat jag egentligen borde ägna mig åt. Tack och lov har jag några dagars mjukstart på mig att få allt som det ska vara, innan nästa omgång kör igång.

Nu återstår att försöka få ihop en handelslista och eventuellt en matsedel. Där är jag ordentligt ringrostig, då jag mestadels levt på smörgås hela sommaren eller ätit ute under mina irrfärder. Håhå jaja.

[tags]semester, jobb, ringrostig[/tags]